skola...

Kom precis hem efter att träffat Toffe, mysigt!
Sitter och pluggar, skola imrogon. GOD NATT

segare dag får man leta efter.

Henke kom förbi en sväng så vi drog till E house och drack kaffe.
Och nu mobbar jag Mopsi :)

23.00?

Usch och fy vilket jävla seg dag detta har varit!
Det känns som att klockan är sjukt mycket och jag är fan as trött, MÅSTE PLUGGA!
Bara legat hemma i sängen och typ tittat på folk som sprungit ut och in i lägenheten, men fick i sig nybakade bullar det var iaf något :).
Alla sitter typ hemma med sina pojk respektive flickvänner, och det suger ganska hårt! Men men thats life right?
Försökt underhålla mig med att läsa andras bloggar men det är bara typ kissies blogg som är rolig och läsa för den skrattar man bara åt, men hon har varit så sjukt seg med att uppdatera idag! AJABAJA :)
Sitter bara och tänker på att vi snart åker till Frankrike och att det ska bli så JÄVLA skönt att komma ifrån allt och alla här hemma, för jag är så jävla trött på allt haha!


Snart, snart! Man kan inte längta mer, Lyon!

Schlager!?

Igår av någon väldigt konstig anledning kollade jag på melodifestivalen. Och allvarligt talat så SÖG det. Jag har fan inte kollat på det på flera år men asså vad har hänt!? Vad är schlager nu för tiden? Det är iaf inte så som jag kommer ihåg det med typ jätte maffiga kläder skrikande skit roliga låtar som verkligen fångar en och typ peppande musik. Inte något jävla trams som typ får en att gråta?
Nog om det, bäst igår var klar Pernilla Wahlgren och sämst var Noll disciplin!


Lång dag!

För vaknade jag faktiskt relativt tidigt, vid 10 och då låg jag och kollade på O.C och väntade på att Bella skulle säga till mig att bege mig till staden!
Sen var det shopping som gällde, ett par jeans shorts på H&M och ett par trosor... Rosa såklart! Inte så mycket shoppande men jag måste fan köpa smink!
Efter detta träffade jag Erik och skrek lite på honom :/, sen hem till Nikki och avreagera mig och sen hem till mammsen.
Kvällen ser ut att bli trevlig, först träffa polacken och dra i sig något vettigt och sen ut och ta några öl och se vart natten tar oss, men det kommer bli spännande!
PUSS!

Jag skolkar från allt!

Idag bar det av till bok rean!

Jesus

Japp jesus kan man allt säga. Nu har jag kämpat med min blogg i 2 timmar, vet inte om resultatet är det bästa men blev ändå helt ok nöjd!
Min födelsedags helg var JÄTTE mysig, fick massa presenter!
En kamera
Dator
Pengar, pengar, present kort
Parfym
Böcker
Smink
Och mass andra användbara saker

Vilket fall som helst, TACK!
Hade verkligen en mysig helg, massa festande och massa mys och mat! Och nu är det tack Gode gud sportlov. Och jag som skulle plugga... Har bara handlat massa roliga saker typ byxor och tröjor och annat mög som jag inte kommer på just nu lawl :).
Imorgon blir dagen intressant, först bokrean 9.00 sen träffa Nikki och äta frukost, efter detta bär det av till träning och sen vidare till Nikki för att städa hennes rum! 16.15 blir det träning igen, sen får jag se vart dagen för mig. Tror i vilket fall att jag ska sova hos erik (?)
PUSS GOD NATT!

Fuck off and die!?

lite off hade varit men förhoppningsvis kommer en uppdatering ikväll. Hinner inte nu för jag ska springa och möta toffe!
PUSS

call!

ringer bloggen imrogon och uppdaterar nu ska jag spela spel på Bellas mobil!
Ska berätta om hela min helg och födelsedag och allt fått hihi
PUSS!


En dag kvar

God morgon "gäsp". Riktigt trött idag men nu får det bära av till skolan om en halv timme först lite fix och lite käk. Efter skolan blir det hem och fixa lite inför ikväll.
Ska ha födelsedags middag och jag är så ovan att hålla i sånt här det brukar alltid bella göra! Efter middagen blir det ut på en drink med brudarna.
Puss så länge!

Hemma från Malmö!

Äntligen hemma från Malmö, det var kul dock inte så kul som jag hoppades med kul :). Jag var med Josefin, Erik och Josefina(?), trevliga lagkamrater!
Efter detta gick jag Camillis, Sonic och Kärran och käkade och det var riktiiiigt nice, väldigt givande och gott. Framför allt gott!
Sen sprang vi runt på stan och jag fick peka på vad jag önskade mig hihihi. Efter ett tag var det bara jag och carro kvar mys! Sen blev det hemfärd och nu sitter jag i sängen och tänker på allt jag önskar mig, jacka på h&m två stycken as snygga! Shorts på monkey är ett måste. Och sen hundra saker till ungefär :D
Nu har jag iaf fått alla mina O.C boxar, ny väska, ny dator och snart fyller man 18!
Sen är det bara att hitta eriks present omg!!!!
Nu ska jag typ röka, städa, städa och vänta på Henke.
PUSS!


10.18

Måste ta bussen nu för att möta nikki, sen plocka upp Amy.
PUSS


UTMANINGARNAS HUS

God morgon gott folk! Idag bär det som sagt av till utmaningarnas hus och det ska faktiskt bli gansroligt. Men först ska jag;

1. Duscha
2. Städa
3. Smink och annat skoj
4. Möta nikki i stan
5. Äta frukost med nikkan


PUSS!

Måste bara säga att O.C är så jävla sorgligt, har kommit till dom avsnitten när Marissa snart ska dö! Det är jätte sorgligt, men men. Duschen nästa ;)





23.51

Nu har dom små turtur duvorna åkt hem och det är dags för sängen för min del. Ska dock bädda sängen ta hand om mopsi och städa lite först. Ganska skönt att man börjar klockan 1 imorgon :)
PUSS!


God natt :)

Onsdag

Mitt i veckan, och min dag har gått ut på att hitta min kära dator. Som jag nu har gjort! Sitter med den i mitt knä, finaste 18års presenten någonsin!
Men hinner inte skriva så mycket för snart kommer Bella och David hit för att vi ska kolla på Avatar.
Som ni nog har märkt har jag tagit bort alla mina äldre inlägg, min blogg ska bli helt ny så håll utkik :)
PUSS!


Min nya dator! Söt, eller hur?


RSS 2.0