Hej hopp!

Igår firade vi Sanna och det var myspys!
Nu idag vaknade jag upp hos Erik och sen in till stan för att träffa Sara och köpa present till Erik som jag inte hade gjort tidigare. ÅNGEST!
Hittade tillslut en sak till honom, och massa fina saker till mig som jag tyvärr inte har råd med just nu snyft*..
Nu ska jag vila och städa mitt rum!
PUSS!

Vill ha!

https://www.ginatricot.com/#/product/29236150

Så vill gudarna

Usch legat i sängen hela dagen, fyfan vad lat jag känner mig. Men det är okej när man är sjuk eller hur?
Nu ska jag och mamma snart äta, känner verkligen att jag behöver lite energi! Sen blir det raka vägen till Nikki, får fixa med allt annat onödigt imrogon för idag är jag sinnes trött!
Imorogon ska vi fira Sanna iaf, blir nog bara lite snabbt eftersom jag mår så himla dåligt tror inte det skulle bli något stort heller utan att vi skulle ta det senare i veckan :)
PUUSS!

Lugn och massa annat

Hallå godmorgon eller vad man ska säga, har typ nyss vaknat är sjukt trött. Erik stack hem för någon timme sen för att han faktiskt kom hem till mig igår kväll och överraskade mig!
Idag ska jag bara ta det lugnt och äta god mat och godis och chips för att sen imrogon ska jag börja träna igen ifall jag känner mig kry!
Men ikväll ska jag och Nikki kolla på Arn och det ska bli mysigt hihi. Men nu ska jag gå ut o köket och se om jag kan hitta något nyttigt annars bara ligga kvar i sängen och sova. Ska försöka gå igenom min ekonomi om det nu går, hade velat ta en snabb runda på Top shop för att komma på bättre humör men nej nej måste hålla igen nu!
PUSS!


ingen mat

Blev ingen mat med min polare vi tog bara en cigg istället för jag är helt död!
Ska försöka sova och leka lite på gratis bio eller vad fan det heter.
Shopping runda imorgon på top shop... I wish xD
Ska försöka lägga upp min kära vän, ekonomin..
PUSS!

Äntligen hemma!

Nu är man hemma igen och öron inflammation har man dragit med sig.
Redan nu idag har man fullt upp med massor att göra, har redan umgåts med mamma, tog en snabb runda på nova sen rakt in till stan för att träffa Bella. Nu är man hemma igen ska fixa mig för att sedan gå ut och käka med en kill kompis.. USCH full speckad dag!
Har iaf haft skit kul i Frankrike och längtar lite tillbaka, men nu har man Italien nästa och sen får man se hur allt blir hihi..
Ska prata lite med mamma nu och sen måste jag verkligen städa, usch.
PUSS!


Jag och Sanna andra dagen i Lyon :)

jag hade ratt

Okej jag blev sjuk men nu efter att ha atit jatte mycket franska medeciner mar jag battre :)).
Igar at jag ra kottfars hahaha sjukt ackligt men men sen nar vi akte hem fran restaurangen sag jag horor RIKTIGA horor sjukt coolt faktiskt eller vad man ska saga haha.
Idag har jag legat hemma och varit sjuk och sen gick vi pa en tv show och det var sjukt trakigt haha, men men middag med hela familjen idag plus nagra vanner.
Alla ar riktigt snalla och forsoker verkligen fa mig att ma bra jag ALSKAR alla herre gud vill fan inte aka hem haha eller jo lite kanske men kommer sakna dom som fan! Nassa skratt man far, iaf ska jag sova nu.
PUSS!


nya tag

Dagen borjade med super trevlig marknad dar jag kopte en vaska, piercing och an kajal och allt detta gick pa typ 300 kr super billigt!!!
Sen tillbaka till skolan for att ata och sen till en park med massa roliga djur, allfran giraffer till vanliga katter hihi sen blev det lite vin och ol med brudarna och det var super nice!!
Nu hemma igen och vi ska ut pa restaurang jag och Elodie och sen bio kanske, ar dock valdigt trott!
PUSS!
Borjar kanna mig sjuk :(

jobbig dag

Herre gud har gatt flera mil idag har sakert gatt ner 20 kg hahaha!!
Nej men vi kollade pa sjukt trakiga saker sen at vi pa skolan som hade skit god mat sen kopte jag och nikki varsen likadan bikini hihi! Hemma nu ska ata nagot sen lasa, maste vila upp mig for en lang dag imorogon!
Love France

ny dag

kom nyss hem efter att ha varit pa stan med sanna. Vi satt och drack vin och tog det lugnt, skit mysigt. Nu ska i nog snart ata tror jag eller jag hoppas det for jag ar jatte hungrig hihi. Men men ska fortsatta lasa boken jag fick av Erik, riktigt bra faktiskt good job Erik :))

Frankrike day one

Igar kom vi fram till vara familjer, min ar jatte snall verkligen. Efter vi hade lamnat sakerna hemma drog vi ut till stan och kollade lite. Sjuk sa stort det ar har. Men men sen gick vi ut och at ned sanna och hennes fransyska as mysigt inte sa god mat dock ;). Sen satt vi hemma och drack lite sen typ drog vi till en skit skum bar och jag och sanna ville bara hem :(.
Nu har jag iaf vaknat och vet inte riktigt o, jag ar redo for dag 2 men men ska lagga mig och lasa nu.
PUSS!

En full resväska?

Kämpar med mitt packande!
Listan med saker blev lite längre än jag trodde, usch.

  • kläder EXTREMT mycket kläder
  • Skor
  • tandborste allmänt mycket smink och annat man behöver
  • plattång!!!!!
  • kamera (Får verkligen inte glömmas!)
  • PENGAR!!!!!
  • + massa annat som jag inte orkar skriva upp
Med andra ord, jag dör :)
PUSS!

Känner den opeppade peppen!?

Asså jag, nu är det bara en dag kvar snart sen åker vi till Lyon i Frankrike och min dag imorgon är fullspeckad! Först skola sen till stan med Nikki och Emma och någon annan? Sen träffa krille snabbt för att säga hejdå sen hem och pussa på systers ungar sen städa hela jävla rummet och packa! Vad ska man ha med sig !? Herre gud sen kommer Erik hit och så ska vi äta pizza och typ ta de lugnt sen bär det fan av 06.20 på lördag :|. Super nervös och jag ser framemot de samtidigt som jag inte alls vill åka!!!!!!!!!!!!
PUSS god natt


staden vi ska till

Sweet home!

Hemma igen efter en lång fika med toffe, men det var mysigt!
Nu sitter jag med mopsan i sängen och myser sen blir det till att städa en massa.

Nya brillsen https://www.ginatricot.com/#/product/28519741
Köpte även två par skor!
PUSS!

ett snabbt hej

Säger bara en sak det gick åt helvete på mitt matteprov idag men turismen gick OK!
Sprang till nova med mamma visar senare vad jag köpte :)
Nu blir det chicken invaders, stan och hämta pengar sen träffa TOFFE!
PUSS!

bara 3 dagar!

Om 3 dagar åker vi till Lyon SJUKT NICE!
Men nu ska jag faktiskt plugga och spela chicken invaders, kanske Erik slår en pling och vill gå ut och dricka en öl på hans födelsedag! Missade ju middagen, förlåt! Hoppas inte dom blir sura på mig :(
PUSS!

PÄÄÄKZ!

Tog bilder med bella idag, SVINKALLT!
& nikki det var fan du som sa att du var TVUNGEN att åka hem ville träffa dig men nejnej.


sängen + matteboken

Har varit mina bästa vänner idag, kombination av DH och Gossip Girl!
Sen en snabbis till Bella och nu tillbaka till sängen..
Känns som jag ska svimma vilken sekund som helst. Jag vill dö!
Jag hatar att vara sjuk, blä. Lyon på lördag en ljusglimt i mitt gråa liv.
PUSS!

Ögon fucking godis!

ögongodis

Vi drar till Malmö!

Igår satt jag hemma när jag plötsligt fick besök av syrran som tyckte vi skulle dra ut! Så efter ett tag så gick jag hem till henne för att kolla melodifestivalen (sämsta låten vann) och lite dricka till det. Efter detta drog vi ut i Lund som för övrigt SÖG! Så systeryster ringde lite samtal och vips stod vi i VIP kön till slakthuset i malmö. Kom in snabbt och gratis sen var det bara att festa loss! Nu blir det att plugga och sen ska jag gå en lång promenad. PUSS!

Om jag någonsin...

Trodde att jag kunde baka överhuvudtaget, hade jag väldigt väldigt fel!
Avgör själva vet jag :)


*host, host*

God morgon gott folk, hade en mysig kväll igår trots allt. Erik kom hem och överraskade mig så kollade vi på national treasure. Sen bestämde sig erik för att sova här även om han egentlige inte kunde eftersom han ska jobba idag. Jag försökte säga till honom att åka hem men nej nej. Så efter filmen somnade jag som en stock pga att jag var så fruktansvärt förkyld, men erik låg vaken och kolladed hockey -__-.
Vaknade klockan kvart över 8 imorse av att fisen skulle gå upp, efter han hade tagit bussen gick jag visserligen och la mig och nu har jag vaknat igen!
Hostar som en gris och ligger och väntar på Sara men jag tror faktiskt jag ska gå och baka bullar, MUMS!
Ses sen så får vi se hur det gick, haha.
PUSS!

nya kärleken!


Ryan Tedder, sångaren i One republic

hihi när man talar om trollen!

Låg i min säng och hörde hur något damp ner i brevlådan, gissa vad det var :D?
Min klänning!






Sjukling

Hallå, sprang ju hem till Nikki igår. Sen kom brudarna och då åkte jag hem, somnade hemma hos nikki och tog alvedon så mådde lite bättre. Hem och hämta ombyte sen tillbaka till Nikki för att äta riktigt god mat. Brudarna flummade och sen rakt i säng, vaknade imorse och kunde inte andas så det blev direkt hem. Nu ligger jag i sängen och ska titta på Den lilla sjöjungfrun mysmys! ¨
Väntar på ljuspunkten nu, klänningen jag har beställt!

klänningen ---> http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/paprika-754/pearl-bow-bodycon-dress-754015-286/

NP

Kristin pratar jäätte mkt om nationella och det sUGER!
Nu ska vi ha lunch sen drallar jag hem till Nikki och väntar på brudarna, mår sinnes dåligt :(
PUSS!

Detta får en att må lite bättre :)

Nya brallor!

Prov idag, det gick bra hehe! Sen jätte mycket gympastik, och sen hem. Sen till nova och köpa mina shorts och sen träffa Krille för att han är jätte trasig. Nu är man hemma och ska äta sen hem till Erik och typ kolla film.
Imorgon blir det skola och träning PUSS!



Inhandlades idag!
Nike 249:-

Anna Ankas vredes utbrott på Paul

Det var det första jag läste när jag åkte hem från misslyckad träning. Det stod överallt på löpsedlarna i hela Lund! Haha jag tyckte det var ganska kul när hon dampade loss på Paul igår i Svenska Hollywood fruar. Jag menar han dumpade ju henne med antagligen ingenting och jag menar Anna blev ju stor pga honom så herre gud klart hon blir förbannad att han lämnar henne det hade jag också blivit! Och detta var väl hennes sätt att få ur sin ilska, jag tyckte hon gjorde rätt, GO ANNA!


Avklarat!

Japp en jobbig dag igår men jag klarade av den med lite hjälp av Nikki, Svenska hollywood fruar och någor annat program! Och sen får man ju inte glömma att det som gjorde dagen tusen gånger mysigare var god mat hos Nikki OCH TURKIET RESAN ÄR BOKAD!
Så jäbla härligt, ser verkligen framemot det även om det är långt dit! Vi åker den 7 aug och kommer hem den 15 aug, men det ska bli super härligt! Jag, Amy och Nikki = Super mysigt!
Men nu ska jag försöka plugga lite eller typ göra fusklappar tills imorgon eftersom jag inet haft tid att plugga, sen blir det att bada och ta det allmänt lugnt kanske får lite besök av en man senare vid namn Erik, om han nu behagar att komma han är ju trots all min pojkvän -__- eller vad vi nu kom fram till igår?


You don´t know

Jobbig dag framför mig

En kopp te och mackor!

Varit en riktigt seg dag, träffade mamma på nova och köpte en bh! Sen vart det bara hem och duscha och sen träffa Nikki och amy! Nu sitter jag i Nikkis kök och äter mackor och dricker te och myser med massa flickor :) pratar lite skit och bara myser.
Snart  blir det sängen är super trött, blev en lång natt igår! HAHA hände sjuka saker typ som att Antons leg låg i min jacka hahaha!
Aja ses sen. PUSS!

massa ont i fötterna!

Väldigt trevlig kväll igår! Först viggos sen haha till jalles och sen vart det ingen där! Så fick dra till wrap house i stället haha sen tillbaka till jalles. Träffade massa folk fan var mysigt, träffade älsklings Anton som tappade sitt leg som jag var duktig och hittade sen Mjaoo!
Kommer bild från igår senare nu ska jag fixa mig för att sedan dra mig in till stan och sedan malmoe.. Köpte ny sexy bh idag mjauusii.

UTGÅNG!

Givande dag, lite depp imorse men mamma tog med mig på en shopping tur :). Inhandlade ett par träningsskor, en klocka och någon jacktröja typ. As nice!
Sen kom Carro till maj och snart ska vi ut och äta Kinabox MUMS <3. Efter detta blir det hem till mig och fixa sig för att sedan dricka lite och sen utgång ikväll AS NICE!!!
Kanske ses ute på någon rolig klubb.
PUSS!


Gammal men väldigt Sexy bild ;)

en liten fisk

Hemma nu och har duschat och städat till mopsi och lekt med syster barnen och hade en rolig konversation med systeryster!
Nu blir det lite pepp inför att träffa Henkes maka fast först äta massa mat. Sen pratade jag nyss med min kill polare haha. Han frågade om Erik hört av sig så sa jag nej så säger han; " Men du är en söt liten fisk i havet som kan få vem du vill" haha tyckte det var lite gulligt :)
Nu blir det mat med mammsen!
PUSS!

Präst

Idag var det en präst som pratade på vår skola, inte för att jag tror på Gud men man blir ju helt klart upprymd!
Jag frågade honom om han trodde att det var Gud som valde att han skulle bli präst? Hans svar var kortfattat men bra! Han svarade; Jag tror han valde det till mig, MEN sen hade jag en egen vilja att gå Guds väg eller min egen..
Jag tror inte att kanske Gud väljer en väg men jag tror att det finns något som väljer våran väg. Att allt är menat, det händer inte bara för att hända utan det ligger någon baktanke med det hela!
Iaf tror jag att någon högre makt vill att jag ska ut och träna med bella nu :D.
PUSS!


tortillis.blogg.se Bellas blogg :)

10 minuter senare -__-

och nu kommer allting verkligen gå åt helvete, fast jag ska inte klaga.
Jag svälter inte, jag har ingen livshotande sjukdom och jag är inte efterbliven (kanske lite).
Men iaf god natt gott folk, fortsatt trevlig kväll för det ska jag ha.
Hamnar nu i en djup dvala och när jag vaknar ska jag finna mitt inre djur och inre peace!

It´s not me, it´s you!

skiner solen, skiner vi...

Fan vad allting är jobbigt, när man inte vågar möta typ det värsta som finns så istället ignorerar man det och sen bara när man minst anar det så typ står det mitt framför en..
Orkar fan inte, yes. Jag tror jag har kollat på för mycket kärleks filmer och lyssnar på för många kärleks låtar...
Och det verkar fan inte som solen skiner överhuvudtaget..
Puss


With you

Intressant dag i skolan.... eller inte. Sen gympastik i skolan och sen hem till nikkan för lite mackor och en mysig dusch! Sen fikade vi och fortsatte mysa hihi sen bar det av till polska marknade och där inhandlade jag en foundation och ett puder för det behövdes JA !
Nu ska jag nog träffa toffe för att han är beZt!
PUSS


Gammal bild på mig och nikki

say goodbye

Orkar inte gråta över puckon, men jag hoppas ju du skrattar lika mycket när du står där helt ensam kvar. Kanske då inser du vad du missar, eller nej tyvärr gör du ju inte!

There's never a right time to say goodbye
But we know that we gotta go Our separate ways
And I know it's hard but I gotta do it, And it's killing me
Cause there's never a right time, Right time to say goodbye

jag vill ändra sanningen

Jobbig första dag, klarade iaf provet bra.. Tror jag.
Gråter inombords och mår allmänt dåligt! Har en väldigt spännande kväll framför mig.
Jag orkar inte!

RSS 2.0